RAGE | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 28349 užívateľov

RAGE


Žáner:Akčná
Dátum vydania:4. Október 2011
Stránky hry:rage.com
Výrobca:Bethesda Softworks, Id Software
Kúpiť hru RAGE
Kúpiť hru

V hre Rage sa pozriete do post-apokalyptickej pustiny obývanej mutantami a drsnými vodičmi bojových bugín. To všetko na engine id Tech 5.

Post-apokalyptické prostredie a príbeh hry najviac pripomína klasický film s Melom Gibsonom, Mad Max. Po zrážke Zeme s kométou, sa ľudstvo ocitlo niekoľko tisíc rokov späť na civilizačnom stupni a spoločnosť (ak sa to tak dá ešte nazvať) sa prepadla do totálnej anarchie, kde sa zbyšok "mocných" snaží získať ľudí pod svoju nadvládu. Proti nim ale bojuje partia rebelov, ktorí sa rozhodne nechcú vrátiť ku starému poriadku.

Zábavou a nutnosťou pre prežitie sa stali dopravné prostriedky (autá, buginy), v ktorých sa budete preháňať a dopravovať na určité miesta, ale hlavne pretekať a vyzbrojovať svoje vozidlá proti dotieravým nepriateľom.

Okrem bohatej singleplayer kampane je tu možnosť hrať klasický multiplayer v režime cooperácie a to dokonca s dvomi hráčmi na jednej obrazovke.




HW požiadavky RAGE
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista / 7
  • Intel Core 2 Duo / ekvivalentAMD
  • 2 GB RAM
  • 25 GB miesta na disku
  • Grafická karta NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon HD 4200
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista / 7
  • Intel Core 2 Quad / ekvivalent AMD
  • 4 GB RAM
  • 25 GB miesta na disku
  • Grafická karta NVIDIA GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 5550

Ďalšie videá »


RAGE - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games80%
V RAGE možná id Software promeškali šanci vytvořit svůj opus magnum. Ale i přes určitý promarněný potenciál vytvořili hru, za níž se nemusejí stydět oni, ani hráči, kteří se s ní rozhodnou strávit svůj čas.
Sector.sk85%
Id software nám v Rage ponúklo decentný výlet do temnej budúcnosti a to ako hrateľnosťou, tak aj technológiou. Jediná škoda, že obe časti nie sú dotiahnuté, tak ako by sme od id softu čakali. Megatexture engine má rôzne problémy, gameplay prvkom ako aj príbehu chýba hĺbka. Na druhej strane mix old school gameplay prvkov s RPG elementami a prídavok rozsiahleho sveta s vozidlami ponúka jednoduchú oddychovú zábavu na dlhé hodiny. Neposúva žáner v žiadnej oblasti vpred, ale keď od toho nečakáte nič iné ako fps s prídavkom vozidiel, určite vás titul nesklame.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kerberos94%
Na RAGE je bádať inšpiráciu niekolkých titulov, zároveň je to snaha o niečo nové. ID Tech sa vo svojom obore bezpochybne vyznajú vyznajú, čím im nebol problém priniesť nové nápady do velmy známeho post-apokaliprického prostredia. Hra silne pripomínajúca Fallout 3, Borderlands obohatená offroad bugy racingom, úžasnym technickym spracovaním, pútajúcim príbehom, pokročilou AI nepriatelov, skvelou atmosférou sa postará o zábavu na istý čas. Horšie stránky hry: pomerne uzavretý svet, hra vyžaduje velké množstvo miesta pre inštaláciu, nedotiahnutý multiplayer.
PS: pre tých čo to ešte nevedia, ID oficialne ohlásili, že súčastne s RAGE bol/je vyvýjaný DOOM 4, ale vačšinu týmu sústredili na RAGE. Takže užime si čerstvej novynky, o nejaky čas nas čaka ďalšia horrorová lahodka :-)
007komo007100%
+ Grafika
+ engine
+ Hw naroky
+ zvuk
+ prostredie
+ efekty
+ hratelnost
+ zbrane
- steam ochrana
F33ry90%
Když tady čtu ty hodnocení od dětí tak je to hrůza je to jen tlupa zabedněnejch rozcapenců kteří neuměj objektivně ohodnotit hru takže pro normální lidi čtěte hodnocení 70+.

+Grafika (Vyhlazování textur blbne jen na Grafických kartách s čipem ATI)
+Příběh (Záživný,Zábavný)
+Dlouhá hrací doba (16-20h i s vedlejšími úkoli a závody)
+Prostředí (Rozlehlá mapa s detailním grafickým spraováním)
+Zbraně (široká škála zbraní)
-Steam ochrana (samozřejmě s ní nemaj problémi poctiví lidé kteří si hru zakoupí)

90/100%
jaro77790%
velmi dobry dej s postapokalyptickym zanrom hry.dobra jazda a zahadne prostredie s pustnou neobyvatelnou niekde obytnou ludskou populaciou.pekna grafika.efekty a hudba dobre.ale trochu hororova a niekde aj tazka.preto davam 90 percent.
brano58295%
Hra ma velmi dobru atmosferu, výbornú hratelnost, a je velmi zaábavne. Medzi mínusom je len príbeh. Grafika je Tiez velmi pekná a optimalízacia na PC je tiez dobra po patchnuti hry uz neni ziadny problem.Odporucam si zahrat.
Tomas22690%
Ako pisali uz TiscaliGames:ID soft. sa nema za co hanbit,je to dobra hra a textury su slabe iba na blizko inak je grafika perfekt.Taky uz je hold ten novy engine.Snad to v IDTech Engine 6 doladia.
mathew63480%
hra pekne spracovana , pekna grafika, hratelnost a to je asi vsetko , pribeh absolutne o nicom , zacina sa ukazkou ako pada asteroid na zem a niektorych ludi davaju do archii alebo co ,potom zrazu hras o asi niekolko desatroci alebo storoci, vybudovane take mestecka , pritom neviem ako sa ludia tam dostaly ked pochopitelne by dopad asteroidy neprezily,pocas hrania som mal pocit ze robim stale vedlajsie ulohy a pritom som robil len hlavne ulohy , koniec hry zrazu zapadne do pribehu a musis dat signal ostatnym archam co ostaly a kde su stale ludia co prezily dopad asteroidu ,zle to premyslely ,hra mala byt o par mesiacov po apokalipse,
FiFty_2295%
Takže...ako by som začal...je to proste pecka, no čo budem hovoriť. Ale nie svoj názor odôvodním. RAGE má všetko, čo by sa v dnešnej dobe od kvalitnej FPS čakalo. Engine id Tech 5 je naozaj kvalitka. Nechce sa mi tu vôbec rozpisovať kladné stránky hry, každý rozumný človek vidí, že toto je jednoznačne FPS roka (!zatiaľ!). Vidím že mnohí hráči s touto hrou majú problémy najmä čo sa týka textúr, ale ja s ňou žiadne problémy nemám, hra mi fachá ako má, takže som spokojný. Jediné, čo ma na tejto hre dosť sklamalo bol koniec hry. Chápem, že ten koniec mal ostať otvorený pre ďalší diel, ale aj tak je to dosť slabý a hlavne nečakaný koniec. Čakal som aj nejakého záverečného bossa, ale ničoho takého som sa nedočkal. Nebyť tohto neduhu dal by som hre plné hodnotenie, ale aj tak strhávam iba 5%. id Software opäť dal najavo, kto je pánom FPS hier. Už mi ostáva len netrpezlivo čakať na DooM 4.
painmaker95%
Na pohľad je vidno nový engine grafiky, ktorý je premakaný! Veľký výber zbraní, jednoduchí aj nároční nepriatelia ktorí Vás budú stále držať v napätí. Jediné mínus je, že je to krátky príbeh a hra je za 15 hodín prejdená. Ináč skvelá!
peetjr90%
+grafika
+hratelnost
+crty Doom hier a borderlands
+pekny kraftovaci system
+okolie

-problemi s grafikou (prebliky obrazov atd)
-padanie hry pocas prechadzania do inej zony...(aj 3 krat na tej istej zone)
Vito2980%
Hra se mi líbila super grafika příběh, ale zklamala mě délka hry byla příliš krátká čekal jsem že bude daleko rozsáhlejší když má na disku 22 giga škoda, ale jinak bomba hra.
virtual90%
Rage je jedna z najlepších FPS poslednej doby. Legenda sa z nej asi nestane, ale keď hru porovnáme s inými ktoré v tomto období vyšli patrí medzi najlepšie. Jedná sa v prvom rade o FPS ak niekto čaká zložitejšie RPG dobrodružstvo musí siahnuť po niečom inom. Hra má nádhernú grafiku, napríklad v porovnaní s Crysis 3 nie je až tak vyšperkovaná ale podľa mňa je omnoho krajšia a zaujímavejšia o hratelnosti ani nehovorím. Čo môže niekomu prekážať je prerušovanie adrenalínových prestreliek s jazdením na aute alebo štvorkolke. Rage má slušnú dĺžku, postupom času naberá na obrátkach a vtedy jazdenie autom v rámci výdychu celkom bodne. Dej typu choď tam a vybav toto..., nieje najsilnejšia stránka hry ale to neznamená že je zlý. A však grafika, stále nové prepracované prostredia, zvuky s hudobným doprovodom, dynamika a mocná atmosféra zaraďujú hru medzi absolútnu špičku.
Toxiqe90%
Hracia doba aj so všetkými side questami a závodmi umňa bola cca 12,5 hod. Veľmi dobrá hra. Len škoda že nieje plánovaná dvojka... :(
trancentraal98%
Super hra, jen škoda, že nebyla trochu delší. Skvělá kombinace terénních bugin a FPS. Skoro není co vytknout, snad jen na přílišnou přímočarost postupu ve FPS části, nečekaně rychlý konec bez finálního bosse (ten přišel už v první třetině hry) a nemožnost vrátit se po splnění hlavního příběhu zpět do hry a dohrát si všechny minihry, bonusy a závodní okruhy. Já vůl si to ve správném bodě před odjezdem do hlavního města Pravomoci neuložil a už jsem se pak nemohl vrátit. DLC The Sewers (Stoky) jsou příjemným "podzemním" rozšířením postapo světa, ale kromě likvidace pár mutantů a sesbírání pár předmětů, nic významného nenabídnou. na DLC Scorchers (prý v češtině nedostupné), se teprve chystám. I přes drobné nedostatky ale můžu hru jen vřele doporučit, už jen kvůli skvěle vymazlenému vizuálu postapo světa, velké variabilitě zbraní, munice i nepřátel a skvělé hratelnosti.
watchdogs100%
Ako začnem tak príbeh nemá chybu na hodnotenie má 10/10 a čo sa týka postapokalyptické hry tak sa mi páčia grafika super 10/10 potom obtiažnosť v hre 9/10 hrateľnosť 10/10 a negatívne som našiel bug pri zabití príšery len taký malý :D na to ze je to hra roku 2011 a ja som to hral teraz 2017 tak dostáva o do mňa 100% , odohratý čas je 11hod a 15min

honored by game


všetky (81) »

Súvisiace hry RAGE 2: Rise of the Ghosts
RAGE 2
RAGE: The Scorchers

Diskusia o hre RAGE Pridať príspevok
16.05.2018 20:16 - https://www.youtube.com/watch?v=WY434aq0e10&feature=youtu.be
06.11.2015 23:53 - ja potrebujem iba češtinu, mohol by si mi napísať kde ju m...
04.10.2015 07:57 - Nainstalujem hru vsetko spravim jak ma byt a pri spusteni mi napise ze program...
13.04.2015 18:11 - http://www.stiahnito.sk/rage-cz-anarchy-edition-full-pc-game-part01-rar/29463430
09.08.2014 17:29 - Ahoj, nejdou mi pod Wastendlandem otevřít dveře jak potom maj&#...
...
Zobraziť všetky príspevky (473) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |