HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21209
5455
5063
1438
1600
7336
6056
12956
1687

Online 29668 užívateľov

Hry > RAGE > hodnotenie


RAGE
78%

Moje hodnotenie - RAGE





Recenzie - RAGE

V RAGE možná id Software promeškali šanci vytvořit svůj opus magnum. Ale i přes určitý promarněný potenciál vytvořili hru, za níž se nemusejí stydět oni, ani hráči, kteří se s ní rozhodnou strávit svůj čas.
Id software nám v Rage ponúklo decentný výlet do temnej budúcnosti a to ako hrateľnosťou, tak aj technológiou. Jediná škoda, že obe časti nie sú dotiahnuté, tak ako by sme od id softu čakali. Megatexture engine má rôzne problémy, gameplay prvkom ako aj príbehu chýba hĺbka. Na druhej strane mix old school gameplay prvkov s RPG elementami a prídavok rozsiahleho sveta s vozidlami ponúka jednoduchú oddychovú zábavu na dlhé hodiny. Neposúva žáner v žiadnej oblasti vpred, ale keď od toho nečakáte nič iné ako fps s prídavkom vozidiel, určite vás titul nesklame.


Užívateľské hodnotenia - RAGE

Na RAGE je bádať inšpiráciu niekolkých titulov, zároveň je to snaha o niečo nové. ID Tech sa vo svojom obore bezpochybne vyznajú vyznajú, čím im nebol problém priniesť nové nápady do velmy známeho post-apokaliprického prostredia. Hra silne pripomínajúca Fallout 3, Borderlands obohatená offroad bugy racingom, úžasnym technickym spracovaním, pútajúcim príbehom, pokročilou AI nepriatelov, skvelou atmosférou sa postará o zábavu na istý čas. Horšie stránky hry: pomerne uzavretý svet, hra vyžaduje velké množstvo miesta pre inštaláciu, nedotiahnutý multiplayer.
PS: pre tých čo to ešte nevedia, ID oficialne ohlásili, že súčastne s RAGE bol/je vyvýjaný DOOM 4, ale vačšinu týmu sústredili na RAGE. Takže užime si čerstvej novynky, o nejaky čas nas čaka ďalšia horrorová lahodka :-)

+4 Dobré Zlé
+ Grafika
+ engine
+ Hw naroky
+ zvuk
+ prostredie
+ efekty
+ hratelnost
+ zbrane
- steam ochrana

+4 Dobré Zlé
Když tady čtu ty hodnocení od dětí tak je to hrůza je to jen tlupa zabedněnejch rozcapenců kteří neuměj objektivně ohodnotit hru takže pro normální lidi čtěte hodnocení 70+.

+Grafika (Vyhlazování textur blbne jen na Grafických kartách s čipem ATI)
+Příběh (Záživný,Zábavný)
+Dlouhá hrací doba (16-20h i s vedlejšími úkoli a závody)
+Prostředí (Rozlehlá mapa s detailním grafickým spraováním)
+Zbraně (široká škála zbraní)
-Steam ochrana (samozřejmě s ní nemaj problémi poctiví lidé kteří si hru zakoupí)

90/100%

+4 Dobré Zlé
velmi dobry dej s postapokalyptickym zanrom hry.dobra jazda a zahadne prostredie s pustnou neobyvatelnou niekde obytnou ludskou populaciou.pekna grafika.efekty a hudba dobre.ale trochu hororova a niekde aj tazka.preto davam 90 percent.

+4 Dobré Zlé
Na pohľad je vidno nový engine grafiky, ktorý je premakaný! Veľký výber zbraní, jednoduchí aj nároční nepriatelia ktorí Vás budú stále držať v napätí. Jediné mínus je, že je to krátky príbeh a hra je za 15 hodín prejdená. Ináč skvelá!

+3 Dobré Zlé
+grafika
+hratelnost
+crty Doom hier a borderlands
+pekny kraftovaci system
+okolie

-problemi s grafikou (prebliky obrazov atd)
-padanie hry pocas prechadzania do inej zony...(aj 3 krat na tej istej zone)


+3 Dobré Zlé
Ako pisali uz TiscaliGames:ID soft. sa nema za co hanbit,je to dobra hra a textury su slabe iba na blizko inak je grafika perfekt.Taky uz je hold ten novy engine.Snad to v IDTech Engine 6 doladia.

+3 Dobré Zlé
hra pekne spracovana , pekna grafika, hratelnost a to je asi vsetko , pribeh absolutne o nicom , zacina sa ukazkou ako pada asteroid na zem a niektorych ludi davaju do archii alebo co ,potom zrazu hras o asi niekolko desatroci alebo storoci, vybudovane take mestecka , pritom neviem ako sa ludia tam dostaly ked pochopitelne by dopad asteroidy neprezily,pocas hrania som mal pocit ze robim stale vedlajsie ulohy a pritom som robil len hlavne ulohy , koniec hry zrazu zapadne do pribehu a musis dat signal ostatnym archam co ostaly a kde su stale ludia co prezily dopad asteroidu ,zle to premyslely ,hra mala byt o par mesiacov po apokalipse,

+3 Dobré Zlé
Takže...ako by som začal...je to proste pecka, no čo budem hovoriť. Ale nie svoj názor odôvodním. RAGE má všetko, čo by sa v dnešnej dobe od kvalitnej FPS čakalo. Engine id Tech 5 je naozaj kvalitka. Nechce sa mi tu vôbec rozpisovať kladné stránky hry, každý rozumný človek vidí, že toto je jednoznačne FPS roka (!zatiaľ!). Vidím že mnohí hráči s touto hrou majú problémy najmä čo sa týka textúr, ale ja s ňou žiadne problémy nemám, hra mi fachá ako má, takže som spokojný. Jediné, čo ma na tejto hre dosť sklamalo bol koniec hry. Chápem, že ten koniec mal ostať otvorený pre ďalší diel, ale aj tak je to dosť slabý a hlavne nečakaný koniec. Čakal som aj nejakého záverečného bossa, ale ničoho takého som sa nedočkal. Nebyť tohto neduhu dal by som hre plné hodnotenie, ale aj tak strhávam iba 5%. id Software opäť dal najavo, kto je pánom FPS hier. Už mi ostáva len netrpezlivo čakať na DooM 4.

+3 Dobré Zlé
Hra ma velmi dobru atmosferu, výbornú hratelnost, a je velmi zaábavne. Medzi mínusom je len príbeh. Grafika je Tiez velmi pekná a optimalízacia na PC je tiez dobra po patchnuti hry uz neni ziadny problem.Odporucam si zahrat.

+3 Dobré Zlé
Hra se mi líbila super grafika příběh, ale zklamala mě délka hry byla příliš krátká čekal jsem že bude daleko rozsáhlejší když má na disku 22 giga škoda, ale jinak bomba hra.

+1 Dobré Zlé
Hracia doba aj so všetkými side questami a závodmi umňa bola cca 12,5 hod. Veľmi dobrá hra. Len škoda že nieje plánovaná dvojka... :(

+1 Dobré Zlé
Rage je jedna z najlepších FPS poslednej doby. Legenda sa z nej asi nestane, ale keď hru porovnáme s inými ktoré v tomto období vyšli patrí medzi najlepšie. Jedná sa v prvom rade o FPS ak niekto čaká zložitejšie RPG dobrodružstvo musí siahnuť po niečom inom. Hra má nádhernú grafiku, napríklad v porovnaní s Crysis 3 nie je až tak vyšperkovaná ale podľa mňa je omnoho krajšia a zaujímavejšia o hratelnosti ani nehovorím. Čo môže niekomu prekážať je prerušovanie adrenalínových prestreliek s jazdením na aute alebo štvorkolke. Rage má slušnú dĺžku, postupom času naberá na obrátkach a vtedy jazdenie autom v rámci výdychu celkom bodne. Dej typu choď tam a vybav toto..., nieje najsilnejšia stránka hry ale to neznamená že je zlý. A však grafika, stále nové prepracované prostredia, zvuky s hudobným doprovodom, dynamika a mocná atmosféra zaraďujú hru medzi absolútnu špičku.

+1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Super hra, jen škoda, že nebyla trochu delší. Skvělá kombinace terénních bugin a FPS. Skoro není co vytknout, snad jen na přílišnou přímočarost postupu ve FPS části, nečekaně rychlý konec bez finálního bosse (ten přišel už v první třetině hry) a nemožnost vrátit se po splnění hlavního příběhu zpět do hry a dohrát si všechny minihry, bonusy a závodní okruhy. Já vůl si to ve správném bodě před odjezdem do hlavního města Pravomoci neuložil a už jsem se pak nemohl vrátit. DLC The Sewers (Stoky) jsou příjemným "podzemním" rozšířením postapo světa, ale kromě likvidace pár mutantů a sesbírání pár předmětů, nic významného nenabídnou. na DLC Scorchers (prý v češtině nedostupné), se teprve chystám. I přes drobné nedostatky ale můžu hru jen vřele doporučit, už jen kvůli skvěle vymazlenému vizuálu postapo světa, velké variabilitě zbraní, munice i nepřátel a skvělé hratelnosti.

0 Dobré Zlé
-: menšie bugy, slabá interaktivita a pohybová obmedzenosť prostredia, slabší multiplayer, málo oblekov pre postavu
+: grafika, audio, dabing, atmosféra a zábava, animácie postáv, humor, RPG prvky, zbrane a prestrelky, nepriatelia, prostredie a svet ako taký, vozidlá a ich jazdný model, vedľajšie úlohy a minihry, preteky, príbeh, reakcie obyvateľstva na vaše činy, finále kampane, dizajn, easter eggy
Verdikt: Planéta Zem si pozvala na rande obrovský meteorit a veru nedopadlo to najlepšie. Na zachovanie života na planéte ľudstvo vytvorilo archy a práve v jednej z nich sa po dlhej dobe prebúdza aj hlavná postava, ktorá zisťuje, že široko ďaleko sa rozlieha pustina, no nie bez života. Príbeh stavia hráča predovšetkým do stretu medzi Autoritou, rebelmi a ostatnými obyvateľmi pustiny. Popri hlavnej dejovej línii hrajú dôvežitú rolu vedľajšie úlohy, ktoré dokonale dotvárajú atmosféru života v pustine. Škoda je, že autori nám naservírovali úchvatný svet lákajúci k preskúmaniu, no obmedzili ho nepochopiteľnými collidermi v podobe neviditeľných stien. Multiplayer pôsobí taktiež ako doplnok ku kampani. Napriek tomu treba konštatovať, že sa jedná o intenzívny zážitok. Získať si vás môže množstvo ostatných aspektov hry. Výkony postáv sú po každej stránke skvelé a zvyknú reagovať na vaše činy a úspechy ako je tomu v pretekoch. RAGE je pre fanúšikov žánru FPS a postapokalyptickej tématiky povinnosť!

0 Dobré Zlé
Ako začnem tak príbeh nemá chybu na hodnotenie má 10/10 a čo sa týka postapokalyptické hry tak sa mi páčia grafika super 10/10 potom obtiažnosť v hre 9/10 hrateľnosť 10/10 a negatívne som našiel bug pri zabití príšery len taký malý :D na to ze je to hra roku 2011 a ja som to hral teraz 2017 tak dostáva o do mňa 100% , odohratý čas je 11hod a 15min

honored by game

0 Dobré Zlé
Výnimočná hra. Nevyužitý potenciál je v nej cítiť len z dnešného pohľadu, určite však nie z pohľadu doby jej vzniku. Jedná sa podľa mňa o najlepšiu hru postavenú na Id3 (DOOM3) engine, ktorá dokonale ukazuje jeho možnosti. Hra má parádny silný príbeh a dobré postavy. Príde mi len, že je dej ukončený v jeho prostriedku, takže sa teším na pokračovanie.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-1 Dobré Zlé
Pruser, na to jak dlouho se hra vyvíjela je to fakt průser, o verzi pro PC radši mlčím. Přestante delat hry na posrany konzole ! Problemy s texturami se sice podarilo nejak vychytat, ale zblizka to stejne vypada jak malovaný malýma dětma, na druhou stranu je RAGE dosti zábavná akční racingovka :) ve skvělém postapok. prostředí čímž nikdy nepohrdnu. Musím vyzdvihnout asi nejlepší gameintro ! Po dohrání upravuji ze 75% na 70% konec o ničom, žádnej pořádnej fajt, žádnej boss, proste konec...na tolik let vývoje, takovou velikost a stejně špatnou kompatibilitu s PC bych si představoval něco lepšího !

+ Zábavnost
+ Závody a upgrady aut
+ Skládání věcí
+ Pustina

- Koridorový pohyb
- Zatím linearita jak prase
- Grafické problémy na PC

-3 Dobré Zlé
Po veľkých očakávaniach prišlo veľké sklamanie. Na Rage som sa tešil ako každý, a preto som zvažoval nad kúpou, ale našťastie som si pred kúpou stiahol warez verziu aby som sa presvedčil o kvalite. Hneď na začiatku hry vidieť problémy z doskakujúcimí textúrami, kto re sú dokonca v dosť nízkom rozlíšení, niektoré dokonca horšie ako v staručkom GTA San Andreas. V neskoršej fáze som si dokonca všimol, že tiene terénu vôbec nie sú žiadne tiene, len jednoducho tmavšie časti textúr, jediné tiene z enginu boly tiene postáv a vozidiel. Umelá inteligencia tiež nie je boh vie čo. Nepriatelia jednoducho výdu z poza rohu, rozbehnú sa za vami čakajú kedy ich zabijete, alebo sa schovajú za prekážku s vystrčenými hlavami a čakajú kedy ich strelíte do hlavy. Čo sa týka animácií, sú často krát trhajúce, neplynulé a docela kazia krásne scenérie. Samotná hra je plytká, len treba niekam ísť, porozprávať sa a isť vybaviť to čo od vás potrebuje. Hru som ešte neprešiel (nie som moc ďaleko) ale toľko môj pocit z hry.

-3 Dobré Zlé
stereotyp, pocase zacne nudit, cakal som ze to bude ovela viac ako doom, trochu sklamanie ... len dufam ze doom 4 sa podari ovela lepsie ...

-4 Dobré Zlé
Hru som presiel a celkom zabavi no aj dost sklame.
+ klady
Pribeh a napad

- zapory
Slaba grafika (hlavne textury) na najvysom moznom nastaveni
Blba fyzika jazdnych vlasnosti vozidiel
Malo zbrani, brneni, lokacii...
Kratkost pribehu (cca 15h aj s vedlajsimi ulohami)
Velka obmedzenost pohybu


-5 Dobré Zlé
Najprv to nie je zle ale neskor to zacne byt obrovska nuda a stereotypnost, hlavne ked sa dostanete do Dead City. Graficke chyby hre tiez moc nepomahaju...

-5 Dobré Zlé
Velke sklamanie, cakal som kvalitneho nasledovatela Fallouta alebo hru v podobnom zmysle, a to co som dostal bolo nieco tak preskriptovane az to bolo nepekne, uz po tretej jazde autom som presne vedel kde ma prepadnu. Hlupa hra, ak cakate kvalitnu akciu a poriadnu atmosferu post-apoc sveta tak si radsej znova nainstalujte fallout, a to je asi uplne jedno ktory diel

-5 Dobré Zlé
Poctivá vykrádačka hier Borderlands, Fallout, a dokonca aj vlastného Dooma 3. Hrateľnosť je arkádová a časom dosť stereotypná, čo umocňuje aj fakt, že navštevujete tie isté lokácie viackrát, pričom nepriatelia, ktorých ste do jedného vystrieľali, sa tam objavia znovu. Ak sa tešíte na RPG prvky, ktoré by vám spríjemnili celkový dojem, budete tiež sklamaní. Lokácie nie sú bohvieako rozsiahle, no aj tak dokážu byť frustrujúce, hlavne tie obývateľné, pretože nemáte k dispozícii žiadnu mapu ani iné indikátory. A na záver - síce nepatrím medzi tých, čo kydajú na grafické spracovanie, ale ak sa vám pred očami menia textúry aj na najvyšších detailoch, je to trošku silná káva. Ak bude Doom 4 v tomto istom engine, máme sa na čo tešiť... :(

-6 Dobré Zlé
hru som presiel asi za 15 hodin pricom som splnil asi 85% bocnich uloh a zavodov takze tato hra je podla mna sklamanie roku jedine preco davam 30% je dobra hratelnost

-6 Dobré Zlé
reknu to jednoduse - na to ze ma hra 18gb je plna bugu a neni dlouha. Dalsi vec je ze mi pripomina kombinace borderlands a bulletstorm, ktere jsou obe vyborne a jedinecne. rage je ovsem jen jednoducha strilecka. nicim nevynika.

-7 Dobré Zlé
no tak musim povedat ze ID Software masklamalo na celej ciare RAGE ma dobry dej ale technicke graficke spracovanie je totalne otrasne ID Tech 5 je najhorsi engine aky som kedy videl uz cryengine 1 mal lepsiu grafiku ako toto tak podla mna by som tu hru videl radsej na unreal 3 abo neakom cryengine alebo inom lebo id tech 5 je ODPAD!!

-8 Dobré Zlé







100%muf16


100%dodush








100%matorx




100%misor

100%simak

100%msior2





100%misor2




92%colo





100%Foren








50%Pens




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |