Metal Fatigue | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21349
5455
5063
1438
1600
7345
6131
13104
1687

Online 20353 užívateľov

Metal Fatigue


Žáner:Strategická
Dátum vydania:31. Júl 2000
Výrobca:Psygnosis, Zono
Kúpiť hru Metal Fatigue
Kúpiť hru







Hodnotenie hry
86%

Recenzie
Sector.sk86%
Napriek tomu, že to bohužiaľ nie je tá fantastická bomba, ktorú som v kútiku duše očakával, je to rozhodne veľmi dobrá, efektná, inovatívne prevedená a čo je prvoradé perfektne hrateľná vec. Tak čo, nejdete s nami rozdupávať tančíkmi obrovskými robotmi?


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Stormycek90%
Hra Metal Fatigue mala jeden jediný problém a to že to nebola komerčne úspešná a známa hra ale podľa mňa je to skvelá 3D RTS-ka.Hlavným dôvodom jej neúspechu v marketingu je to že mala veľmi silných konkurentov.
NORD_KING72%
-: bugy, umelá inteligencia, postupný stereotyp, príbeh, miestami frustrácia, nevyrovnaná obtiažnosť
+: grafika, hudba, herná doba, atmosféra, comboti, RPG prvky, typy jednotiek a budov, multiplayer, skirmish, úrovne boja, kampaň, recyklácia častí combotov
Verdikt: Ako to len bolo so Svätoplukom a jeho troma prútmi? Ak by to vedeli aj traja bratia, tak by sa nedostali do konfliktu a nekopali každý za odlišnú frakciu. Predmetom sváru je mimozemská technológia, o ktorú bojujú v 30 úrovniach kampane frakcie Rimtech, Neuropa a Milagro, nie Milk Agro! Misie sú zamerané na rôzne úlohy, no postupne aj tak sa môže dostaviť stereotyp. Samotný boj sa neodohráva len na povrchu planéty, ale aj na jej orbite a pod povrchom. Každá úroveň má svoje špecifiká, klady a aj obmedzenia. Tie si možno podmaniť rôznymi jednotkami, ktorým dominujú comboti, gigantické mechy pochodujúce bojovým poľom, ktoré si možno zložiť z vlastných aj cudzích prvkov od nepriateľa, ktorý nepobral veľa inteligencie, no dokáže vyvolať chvíle plné frustrácie. To isté možno povedať o jednotkách z vlastných radov, no dokáže to napraviť hra viacerých hráčov. Metal Fatigue je celkom slušná výzva pre hráčov strategických hier a fanúšikov sci-fi.


všetky (4) »


Diskusia o hre Metal Fatigue Pridať príspevok
06.03.2014 18:19 - ten kto mi prezradi kde sa tato hra da kupit tak mu budem do smrti dlzny preto...
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |