Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21364
5455
5063
1438
1600
7345
6141
13120
1687

Online 4404 užívateľov

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii


Žáner:Akčná, Adventúra, RPG
Dátum vydania:27. Február 2025
Stránky hry:www.sega.com/like-a-dragon-yakuza/like-a-dragon-...
Výrobca:SEGA, Ryu Ga Gotoku Studio
Kúpiť hru Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
Kúpiť hru

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii je ďalší prírastok do série Yakuza/Like a Dragon, v ktorom sa v hlavnej úlohe objaví medzi fanúšikmi obľúbená vedľajšia postava Goro Majima. Nejedná sa o hlavný diel série, ale o vedľajší príbeh, ktorý je označený "Gaiden" ako predošlý The Man Who Erased His Name.

Dejovo sa príbeh odohráva po hre Infinite Wealth. Majima trpí stratou pamäti a prebúdza sa vyplavený z mora na neznámom ostrove neďaleko Havaja. Tu sa zoznámi s mladým chlapcom Noahom a spoločne budú pátrať po stopách týkajúcich sa Majimovej minulosti. Nepotrvá dlho kým sa pripletú do konfliktu medzi kriminálnikmi s novodobými pirátmi, ktorí sa naháňajú za legendárnym pokladom. Pirátske dobrodružstvo tak pre nášho hrdinu môže začať.

Majima sa stane kapitánom vlastnej lode. Spoločne s posádkou sa budete plaviť po otvorenom mori a nachádzať rôzne ostrovčeky, ktoré môžu ukrývať nejaké poklady alebo iné tajomstvá. Nie ste ale jediný na mori. Čas od času sa dostanete do námornej bitky, počas ktorej musíte dostatočne zničiť nepriateľovu loď, aby ste sa na nej mohli nalodiť a potom sa vaša posádka, na čele s vami, pobije s tou druhou. Porážka nepripadá do úvahy. Vašu loď si môžete postupne vylepšovať.

Okrem otvoreného mora sa tu navštívia tri hlavné lokácie, ostrov Rich Island, pirátske útočisko Madlantis, a v neposlednom rade aj Havaj, známy z predošlého titulu. Každá lokácia je plná rôznych aktivít, vedľajších questov alebo aj minihier.

Súbojový systém sa opäť vracia ku koreňom a jedná sa tak o akčnú mlátičku. Sú tu dva rôzne štýly boja. Prvým je Mad Dog, ktorým je Majima dobre známy, predstavuje rýchle a akrobatické útoky na čele s ikonickým nožíkom. Druhým štýlom je Sea Dog, ktorému dominujú dve pirátske šable. Spolu s nimi je možné využívať aj strelné zbrane a iné pirátske vychytávky, ktoré vám dovolia stať sa nebezpečným pirátom. Medzi oboma štýlmi je možné ľubovoľne prepínať.




Ďalšie videá »


Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.


Súvisiace hry Like a Dragon: Infinite Wealth
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name
Like a Dragon: Ishin!
Yakuza 6: The Song of Life
Yakuza 5 Remastered
Yakuza 4 Remastered
Yakuza 3 Remastered
The Yakuza Remastered Collection
Yakuza: Like a Dragon
Yakuza Kiwami 2
Yakuza Kiwami
Yakuza 0

Diskusia o hre Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |