Projekt Z: Beyond Order | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21377
5455
5063
1438
1600
7345
6145
13133
1687

Online 12677 užívateľov

Projekt Z: Beyond Order


Žáner:Akčná, RPG, Strategická
Dátum vydania:4. štvrťrok 2024
Stránky hry:www.projektzgame.com
Výrobca:Maximum Games, 314 Arts
Kúpiť hru Projekt Z: Beyond Order
Kúpiť hru

Zažite intenzívnu akciu z boja proti nemŕtvym v napínavej zombie strieľačke z vlastného pohľadu Projekt Z: Beyond Order a umne využívajte výhody, ktoré prináša jej robustný systém rozvoja postáv, ako aj obsiahle možnosti prispôsobenia zbraní.

Púšťajte sa v hre zasadenej do bližšie neurčenej fázy druhej svetovej vojny do intenzívnych príbehových misií alebo v režime voľného prieskumu odhaľujte tajomstvo desivého ostrova zaplaveného nemŕtvymi v úlohe jedného zo štyroch preživších, z ktorých každý disponuje jedinečnými schopnosťami a zastáva nezastupiteľnú úlohu v spoločnej hre. Strieľajte, zhromažďujte zásoby, vyrábajte, prežite!

ŠTYRI UNIKÁTNE TRIEDY POSTÁV
Hrajte za jednu zo štyroch postáv, z ktorých každá má vlastné špeciálne schopnosti, vie používať jedinečné zbrane a hrá odlišnú rolu v kooperatívnej hre. Vylepšujte postavy v rámci ich individualizovaných stromov zručností a premeňte každého z týchto preživších na neľútostného zabijaka zombií.

DETAILNÉ PRISPÔSOBENIE ZBRANÍ
Vyrobte si a slobodne upravujte celý rad najrôznejších zbraní, s ktorými ľahšie rozložíte už aj tak sa rozkladajúce zombie. Pátrajte po zásobách a plánoch slúžiacich na vylepšovanie zbraní na diaľku aj na blízko a následne ich na pracovnom stole v úkryte upravujte tak, aby čo najlepšie zodpovedali vášmu hernému štýlu. Pomocou dodatočných modifikátorov potom môžete svoje zbrane urobiť ešte smrtonosnejšími.

REŽIM VOĽNÉHO PRIESKUMU
Po úspešnom dokončení príbehovej misie sa ponorte do režimu voľného prieskumu a pokúste sa zistiť viac o tajomnom ostrove, na ktorom ste sa nedobrovoľne ocitli. Pri tom bojujte so zombie, pátrajte po zásobách a plánoch, plňte vedľajšie misie a nielen to!

SPOLUPRÁCA ŠTVOR HRÁČOV
Spojte sa s ďalšími preživšími v adrenalínovom online kooperatívnom režime až pre štyroch hráčov. Spoločne plňte misie, bojujte s hordami nemŕtvych a zháňajte zásoby a plány.

SYSTÉM VÝROBY S POMOCOU PLÁNOV
Systém výroby s pomocou plánov je jadrom hry Projekt Z: Beyond Order a ovplyvňuje takmer všetky ostatné herné mechanizmy. Plány sú v tejto hre potrebné na výrobu zbraní i vybavenia, budovanie rôznych zariadení v úkryte, ale aj ďalšie účely.

PRISPÔSOBITEĽNÁ ZÁKLADŇA
Nájdite bezpečné útočisko pred nenásytnými obyvateľmi ostrova v tajnom úkryte preživších. V ňom môžete rozvíjať svoje postavy, vyrábať a upravovať zbrane, vydávať sa na vedľajšie misie alebo budovať obchody určené na nákup a predaj predmetov. Vylepšovaním týchto obchodov potom odomknete ešte lepšie vybavenie a silnejšie zbrane. Pustiť sa ale môžete aj do budovania ďalších zariadení, pomocou ktorých premeníte váš úkryt na nový domov pre seba aj ostatných preživších.

ZHROMAŽĎUJTE ZÁSOBY
Prežite na ostrove deň po dni tým, že budete pátrať po tunajších cenných zdrojoch v snahe získať viac zbraní, zdravotníckych potrieb, munície, plánov a ďalších predmetov. Nájdené predmety potom predávajte v obchodoch alebo ich použite pre svoju vlastnú potrebu. Po získaní zásob sa ale nezabudnite bezpečne vrátiť do úkrytu, pretože pokiaľ tam vonku zomriete, o všetky nájdené predmety automaticky prídete.




Ďalšie videá »


Projekt Z: Beyond Order - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Projekt Z: Beyond Order Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |