The Occultist | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21377
5455
5063
1438
1600
7345
6145
13133
1687

Online 34137 užívateľov

The Occultist


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:2025
Stránky hry:theoccultist.com
Výrobca:Daedalic Entertainment, DALOAR
Kúpiť hru The Occultist
Kúpiť hru

„Vo svojej pamäti nosím obrazy, ktoré by každého bežného smrteľníka vydesili na smrť… ale ja bežný smrteľník nie som. Som okultista.“ Sprevádzaj Alana Rebelsa v mrazivej hororovej akčnej adventúre na jeho doteraz najdesivejšom vyšetrovaní okultných javov.

V hre The Occultist sa vyšetrovateľ paranormálnych javov Alan Rebels vydáva na záhadný ostrov GodStone, aby tu odhalil príčinu zmiznutia svojho otca. Hoci sa otec o ostrove počas uplynulých desaťročí opakovane zmieňoval, Alan o ňom vie len to, že sa na ostrove jeho otec narodil a vyrastal.

Alan ale necestuje sám. Má so sebou mystické kyvadlo neznámeho pôvodu, ktoré ho sprevádzalo pri vyšetrovaní všetkých minulých paranormálnych prípadov. Na tajuplnom ostrove GodStone zostali len ulice zahalené hmlou a domy snažiace sa dohnať nášho vyšetrovateľa k šialenstvu. Pri ich prieskume Alan čoskoro zistí jedno: Tento prípad bude jedinečný.

Ostrov GodStone bol až do roku 1950 obývaný neslávne presláveným kultom hrôzy, ktorého príslušníci vykonávali všemožné znepokojujúce experimenty a kruté rituály. Na ostrov odvtedy nikto nevkročil. Až do dnešného dňa. Alan musí využiť svoj paranormálny talent a hovoriť s hrozivými dušami zdanlivo pripútanými k desuplným uliciam a domom, ktoré na GodStone doteraz stoja. Nahnevaným dušiam sa musí naopak za každú cenu vyhýbať.

Alan Rebels sa vyšetrovaním paranormálnych javov živí, a tak to pre neho nie je ničím novým. Aby Alan preskúmal záhadný GodStone a dokázal vypátrať príčinu otcovho zmiznutia, bude musieť napnúť sily na maximum. Vyšetrovanie na ostrove GodStone otrasie Alanovými predstavami o tom, čo je vo svete okultných vied vlastne možné. Godstone možno skrýva kliatbu, ktorú by sa dalo zrušiť… ale bol by to dobrý nápad?




Ďalšie videá »


The Occultist - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre The Occultist Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |