Orcs Must Die! Deathtrap | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21332
5455
5063
1438
1600
7345
6122
13085
1687

Online 39288 užívateľov

Orcs Must Die! Deathtrap


Žáner:Akčná, Strategická
Dátum vydania:1. štvrťrok 2025
Stránky hry:robotentertainment.com/omdd
Výrobca:Robot Entertainment
Kúpiť hru Orcs Must Die! Deathtrap
Kúpiť hru

Orcs Must Die! Deathtrap je akciou napchatá strieľačka z pohľadu tretej osoby kombinovaná s rozmiestňovaním obranných pascí. Vyvíjajte sa prostredníctvom rogue-lite volieb ako vojnový mág kosiaci orkov a likvidujte, kuchajte a zapaľujte obrie hordy v režime pre až štyroch hráčov.

FANTASTICKY MOCNÝ HRDINOVIA
Nájdite si medzi vojnovými mágmi rolu, ktorá vám bude vyhovovať - ​​každá ponúka jedinečné zbrane, schopnosti, pasce a osobnosť. Každý z hrdinov je uspôsobený pre iný herný štýl a postavy môžu fungovať nezávisle aj spolupracovať a navzájom sa dopĺňať, aby ste si mohli vychutnať všestrannú a nekompromisnú likvidáciu orkov.

VÄČŠÍ MASAKER, O SAMOTE AJ SPOLOČNE
Vychutnávajte si hru osamote alebo v kooperácii až štvorčlenného tímu – každá z možností ponúka jedinečné výzvy a odmeny. Hra je vytvorená tak, aby sa prispôsobovala počtu hráčov a poskytovala tak vyváženú a napínavú zábavu v ľubovoľnej kombinácii.

ŽIADNE DVA PRIECHODY NIE SÚ ROVNAKÉ
Čelte čím ďalej krvilačnejším hordám orkov a ďalších odporných stvor s náhodnými bonusmi a postihmi, ktoré ovplyvňujú vášho hrdinu, pasce, zbrane, atribúty a samotné úrovne. Na nepriateľov a vaše obranné možnosti majú vplyv aj okolité faktory, napríklad počasie a denná doba. Tieto bonusy a postihy sa navzájom sčítajú, takže sa sami rozhodnete, či budete pokračovať v boji proti stále väčším hordám, alebo sa vrátite do svojej hradnej základne, aby ste posilnili svojho hrdinu, zbrane a pasce, než sa stretnete s obávaným orčím generálom v drsnom boji proti bossovi.

EPICKÝ BOJ
Ponorte sa do vylepšeného súbojového systému, v ktorom kombinácia hrdinských zručností a prezieravých pascí spôsobuje v radoch orkov nevídaný masaker. Užite si napínavý a svižne reagujúci boj na diaľku aj zblízka z pohľadu tretej osoby. Bavte sa pri bláznivých fyzikálnych interakciách a komických ragdoll efektoch. Kochajte sa pohľadom, ako vaše pasce veľkolepým spôsobom odhadzujú, drvia a sekajú orkov a spaľujú ich na popol.

KLASICKÁ ATMOSFÉRA ORCS MUST DIE!
Hra Orcs Must Die! Deathtrap sa verne drží milovaného humoru, osobitosti a kúzla, ktoré túto sériu preslávili. Či už ide o vtipné orčie brebentenie, spektakulárny fyzikálny model, vďaka ktorému lietajú jačiaci orkovia vzduchom, alebo našľapaný soundtrack plný gitár a duniacich bicích, všetko je vytvorené tak, aby ste si mohli vychutnávať neustály prísun adrenalínu.




Ďalšie videá »


Orcs Must Die! Deathtrap - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.


Súvisiace hry Orcs Must Die! 3 - Tipping the Scales
Orcs Must Die! 3 - Cold as Eyes
Orcs Must Die! 3
Orcs Must Die! Unchained
Orcs Must Die! 2 - Fire and Water Booster Pack
Orcs Must Die! 2
Orcs Must Die! Game of the Year
Orcs Must Die! Lost Adventures
Orcs Must Die! Artifacts of Power
Orcs Must Die!

Diskusia o hre Orcs Must Die! Deathtrap Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |