HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21199
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 12005 užívateľov

Hry > Tomb Raider 2 > hodnotenie


Tomb Raider 2

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Tomb Raider 2





Užívateľské hodnotenia - Tomb Raider 2

Excelentna hra, vyborne hadanky a velmi dlha hracia doba. S Larou precestuje kus sveta (Benátky, potopený vrak parníka, Tibet, či Čínú)

+1 Dobré Zlé
Veľmi precízne spravená hra. Misie sú dlhé a zdravo náročné. Pre mňa je táto hra najlepšou Tomb Raiderovkou. Najviac sa mi páči oproti novým dielom, že hádanky sú tak dobre spracované, že hráč sa hocikedy popletie. Aj graficky je na svoj vek na tom dobre.


+1 Dobré Zlé
skvela hra moji sestře se tenhle dil moc nelibil ale je dobry skvele lokace a dobře vymišleny přibeh davam 96

+1 Dobré Zlé
-: niektoré zložitejšie hlavolamy, občas problémy s ovládaním, občas blúdenie, umelá inteligencia
+: Lara, grafika, ozvučenie, hracia doba, zábava, lokácie, atmosféra, animácie postavy, príbeh, hrateľnosť, možnosť riadiť vozidlá, menu, hudba, dizajn, Larin dom, zbrane a pomôcky, nepriatelia
Verdikt: Tomb Raider 2 ponúka dobrodružstvo epických rozmerov. Lara Croft sa tentoraz vydá pátrať po starobylom čínskom artefakte. Oproti prvému dielu sa toho zmenilo naozaj veľa. K dispozícii má hráč nové zbrane na likvidáciu rôznych nepriateľov. Grafika sa taktiež posunula k lepšiemu. Niektoré lokácie sú extrémne rozľahlé až tak, že na nich možno aj zablúdiť. Občas sa vyskytnú problémy s ovládaním, presnejšie s jeho citlivosťou, ktorá môže vyústiť do frustrácie pre niekoľkonásobné opakovanie určitých pasáži hry. Jednotlivé lokácie v hre sú dosť rozmanité a to isté platí o hlavolamoch. Fanúšikovia akčných adventúr nemajú nad čím premýšľať. Toto dobrodružstvo jednoducho stojí za to!

0 Dobré Zlé
O niečo slabšie ako TR 1 ale:
+grafika
+veľa bugov bolo opravených
+originalita
+akcia
+logické hry
-stereotyp

0 Dobré Zlé
100%Andyno
Moje prvé stretnutie so sériou Tomb Raider. A stálo za to! Oproti predchádzajúcemu dielu fakticky hra pokročila vo všetkých smeroch - od grafiky, cez pestrejšiu paletu zbraní až po dĺžku hracej doby. Dva palce hore!

-1 Dobré Zlé
no, tak tomb ridera som hral bud tohoto, alebo este toho starsieho. teraz neviem. mozno by mi niekto osviezil pamet. na zaciatku tam za mnou furt chodil atky dedo s cajom,a le ral som to len chvilu, pretoze to som bol este maly a vobec som to skoro nevedel hrat. ale prejdem k veci. jedine, co sm chcel povedat je to, ze to ma grafiku, ako underworld na telefon, no hra ma moc nebavila.

-1 Dobré Zlé








80%BixS


100%Duke47


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |