HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21233
5455
5063
1438
1600
7336
6068
12981
1687

Online 29888 užívateľov

Hry > Psychonauts > hodnotenie


Psychonauts
78%

Moje hodnotenie - Psychonauts





Recenzie - Psychonauts

Velmi zábavná, přitažlivá a vysoce originální hra, která nepřestává bavit téměř až do konce. Připravte se na dlouhé hodiny zapáleného hraní, ale i na občasné problémy s kamerou nebo ovládáním. Vznětlivějším povahám může sem tam vadit nepříjemné opakování kratších či delších úseků bez možnosti nahrát hru v libovolném místě, ale to se u plošinovek nikdy nezmění.
Psychoši sú geniálnym príkladom, že v hernom priemysle sa nachádzajú mozgy a hlavne nezávislé štúdiá, ktorým originalita a skutočne premyslený nápad nie sú cudzie. Double Fine vystavali na tradičných prvkoch plošinovky skutočne zábavný titul a nenásilnou formou zmixovali niekoľko herných žánrov.


Užívateľské hodnotenia - Psychonauts

Psychonauti nie sú ako žiadna hra akú som predtým hral, aj keď je to vo svojej podstate obyčajná plošinovka s trochu RPG prvkami. Na hre sa podieľal špičkový designer Tim Schafer, známy vďaka klenotom adventure žánru ako Monkey Island, Fll throttle a Grim Fandango hra má teda neuveriteľne originálna art štýl a všetko pôsobí mimoriadne detsky a farebne. V skutočnosti to ale je dospelá hra s príbehom o konšpirácii a zrade.
Ako hru pre deti by som ju neoznačil pretože niektoré platforming pasáže ťažko zvládne aj skúsený hráč a posledný level Meat Circus je hotové peklo..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
100%Crew

100%Pens




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |